Fórmula de migdia / Fórmula de mediodía

FÓRMULA DE MIGDIA 

DE DILLUNS A DIVENDRES DE 13:00H A 16:30H

Pots triar dos plats del llistat, els que més t´agradin, beguda i un postre

Tots els  postres són fets a casa. No fem mig menú

La beguda a escollir: copa de vi, aigua, refresc o canya de cervesa artesana

PREU:  14.00€ IVA inclòs

Els preus de les ampolles són a tarifa de botiga, cal sumar 4€ en concepte de servei.

--

TAMBÉ FEM MENÚ PER EMPORTAR 12€ (DOS PLATS A ESCOLLIR + UN POSTRE) / MENÚ EXECUTIU PER EMPORTAR 17,95€

COM FER LA COMANDA?

Per telèfon:93.173.03.09

Per Whatsapp: 696.739.549

--

--

FÓRMULA DE MEDIODÍA

DE LUNES A VIERNES DE 13:00H a 16:30H

-- 

Puedes escoger entres dos platos del listado, los que más te gusten, bebida  y un postre

Todos los postres son hechos en casa. No hacemos medio menú.

La bebida a escoger: copa de vino, agua, refresco o caña de cerveza artesana

PRECIO: 14.OO€ IVA incluido 

Los precios de las botellas son a tarifa de tienda, hay que sumar únicamente 4€ en concepto de descorche

--

TAMBIÉN HACEMOS MENÚ PARA LLEVAR 12€ (DOS PLATOS A ESCOGER + UN POSTRE) / MENÚ EJECUTIVO PARA LLEVAR 17,95€

COMO HACER EL PEDIDO?

Por teléfono: 93.173.03.09

Por Whatsapp: 696.739.549

 

  --

 

  • Crema de pastanaga amb daus de pernil ibèric 

Crema de zanahoria con dados de jamón ibérico

.

  • Amanida de burrata fresca italiana

Ensalada de burrata fresca italiana

 

  • Amanida de tomàquets, ceba, tonyina i anxoves

Ensalada de tomates, cebolla, atún y anchoas

.

  • Timbal d'albergínia amb mozzarella i vinagreta de fruits secs

Timbal de berenjena con mozzarella y vinagreta de frutos secos

 

  • Salsitxes amb ceba caramelitzada amb vi blanc

Salchichas con cebolla caramelizada al vino blanco

.

  • Favetes amb pernil

Habitas con jamón

  • Sípia amb pèsols

Sepia con guisantes

.

  • Mandonguilles

Albóndigas

.

  • Llom de tonyina a la planxa amb salsa criolla

Lomo de atún a la plancha con salsa criolla

.

  • Ous estrellats amb botifarra del perol de Can Rovira

Huevos estrellados con butifarra del perol de Can Rovira

     

    • Estofat de vedella estil Borgonya

    Estofado de ternera al estilo Borgoña

    .

    • Cigrons amb bacallà i allioli

    Garbanzos con bacalao y alioli

    .

        • Rostit de botifarra i aletes de pollastre

        "Rostit" debutifarra y alitas de pollo

        .


          MENÚ EXECUTIU 19.95€ / Menú ejecutivo 19,95€

          dos plats + postre + beguda / dos platos + postre + bebida

          Tria un plat de la fórmula de migdia (selecció d´adalt)  i li pots afegir:

          Escoge un plato de la fórmula de mediodía (selección de arriba) y le puedes añadir:

          • Sopa de peix amb vieras i gambes
          • sopa de pescado con vieras y gambas

          • Foie micuit fet a casa amb Pedro Ximenez muy viejo
          • Foie micuit hecho en casa con Pedro Ximenez muy viejo

          • Anxoves amb mermelada de pebrot escalivat i daus de formatge
          • Anchoas con mermelada de pimiento escalivado y dados de queso

          • Ous estrellats amb tòfona melanosporum
          • Huevos estrellados con trufa melanosporum

          • Pop amb patata trencada i allioli 
          • Pulpo con patata rota y alioli

          • Llom de bacallà amb allioli gratinat i mongeta de Santa Pau
          • Lomo de bacalao con alioli gratinado y judía de Santa Pau

          • Daus de filet a l´allet amb Pedro Ximènez
          • Dados de filete al ajillo con Pedro Jiménez

          POSTRES:

          Tota la pastisseria la fem a casa / Toda la pastelería la hacemos en casa

          Pastís de formatge / Pastel de queso

          Tarta de Santiago / tarta de Santiago

          Mel i mató / Requesón con miel