FÓRMULA DE MIGDIA
DE DILLUNS A DIVENDRES DE 13:00H A 16:30H
—
Pots triar dos plats del llistat, els que més t´agradin, beguda i un postre
Tots els postres són fets a casa. No fem mig menú
La beguda a escollir: copa de vi, aigua, refresc o canya de cervesa artesana
PREU: 14.00€ IVA inclòs
Els preus de les ampolles són a tarifa de botiga, cal sumar 4€ en concepte de servei.
--
TAMBÉ FEM MENÚ PER EMPORTAR 12€ (DOS PLATS A ESCOLLIR + UN POSTRE) / MENÚ EXECUTIU PER EMPORTAR 17,95€
COM FER LA COMANDA?
Per telèfon:93.173.03.09
Per Whatsapp: 696.739.549
--
--
FÓRMULA DE MEDIODÍA
DE LUNES A VIERNES DE 13:00H a 16:30H
--
Puedes escoger entres dos platos del listado, los que más te gusten, bebida y un postre
Todos los postres son hechos en casa. No hacemos medio menú.
La bebida a escoger: copa de vino, agua, refresco o caña de cerveza artesana
PRECIO: 14.OO€ IVA incluido
Los precios de las botellas son a tarifa de tienda, hay que sumar únicamente 4€ en concepto de descorche
--
TAMBIÉN HACEMOS MENÚ PARA LLEVAR 12€ (DOS PLATOS A ESCOGER + UN POSTRE) / MENÚ EJECUTIVO PARA LLEVAR 17,95€
COMO HACER EL PEDIDO?
Por teléfono: 93.173.03.09
Por Whatsapp: 696.739.549
--
- Crema de pastanaga amb daus de pernil ibèric
Crema de zanahoria con dados de jamón ibérico
.
- Amanida de burrata fresca italiana
Ensalada de burrata fresca italiana
- Amanida de tomàquets, ceba, tonyina i anxoves
Ensalada de tomates, cebolla, atún y anchoas
.
- Timbal d'albergínia amb mozzarella i vinagreta de fruits secs
Timbal de berenjena con mozzarella y vinagreta de frutos secos
- Salsitxes amb ceba caramelitzada amb vi blanc
Salchichas con cebolla caramelizada al vino blanco
.
- Favetes amb pernil
Habitas con jamón
- Sípia amb pèsols
Sepia con guisantes
.
- Mandonguilles
Albóndigas
.
- Llom de tonyina a la planxa amb salsa criolla
Lomo de atún a la plancha con salsa criolla
.
- Ous estrellats amb botifarra del perol de Can Rovira
Huevos estrellados con butifarra del perol de Can Rovira
- Estofat de vedella estil Borgonya
Estofado de ternera al estilo Borgoña
.
- Cigrons amb bacallà i allioli
Garbanzos con bacalao y alioli
.
- Rostit de botifarra i aletes de pollastre
"Rostit" debutifarra y alitas de pollo
.
MENÚ EXECUTIU 19.95€ / Menú ejecutivo 19,95€
dos plats + postre + beguda / dos platos + postre + bebida
Tria un plat de la fórmula de migdia (selecció d´adalt) i li pots afegir:
Escoge un plato de la fórmula de mediodía (selección de arriba) y le puedes añadir:
- Sopa de peix amb vieras i gambes
- sopa de pescado con vieras y gambas
- Foie micuit fet a casa amb Pedro Ximenez muy viejo
- Foie micuit hecho en casa con Pedro Ximenez muy viejo
- Anxoves amb mermelada de pebrot escalivat i daus de formatge
- Anchoas con mermelada de pimiento escalivado y dados de queso
- Ous estrellats amb tòfona melanosporum
- Huevos estrellados con trufa melanosporum
- Pop amb patata trencada i allioli
- Pulpo con patata rota y alioli
- Llom de bacallà amb allioli gratinat i mongeta de Santa Pau
- Lomo de bacalao con alioli gratinado y judía de Santa Pau
- Daus de filet a l´allet amb Pedro Ximènez
- Dados de filete al ajillo con Pedro Jiménez
POSTRES:
Tota la pastisseria la fem a casa / Toda la pastelería la hacemos en casa
Pastís de formatge / Pastel de queso
Tarta de Santiago / tarta de Santiago
Mel i mató / Requesón con miel