FÓRMULA DE MIGDIA / FÓRMULA DE MEDIODÍA
(De dilluns a divendres laborables de 13:00h a 15:30h – De lunes a viernes laborables de 13:00h a 15:30h)
Dos plats + postre + beguda 15,95€ / dos platos + postre + bebida 15,95€
També per emportar dos plats + postre 14€ / También para llevar dos platos + postre 14€
Suplement pa sense gluten 1€ / Suplemento pan sin gluten 1€
No fem mig menú, els plats del menú no es venen individuals, servei a taula completa / No hacemos medio menú, los platos del menú no se venden de manera individual, servicio a mesa completa
Amanida de burrata fresca *
Ensalada de burrata fresca
.
Amanida de tomàquet de temporada amb tonyina, anxoves i olives * (+3€)
Ensalada de tomate de temporada con atún, anchoas y aceitunas
.
Amanida de pebrot escalivat amb ceba tendra, tonyina i olives*
Ensalada de pimiento escalivado con cebolla, atún y aceitunas
.
Spaghetti a l´arrabiatta
Spaghetti a l´arrabiatta
.
Mandonguilles
Albóndigas
.
Fabada *
Fabada
.
Callos *
Callos
.
Cigrons, espinacs i bacallà amb all i oli *
Garbanzos , espinacas y bacalao con alioli
.
Rostit de pollastre, conill i botifarra *
Pollo, conejo y butifarra al horno
.
Llom de tonyina amb salsa criolla *
Lomo de atún con salsa criolla
.
Ous estrellats amb xoriço *
Huevos estrellados con chorizo
.
Ous estrellats amb pernil ibèric * (+4)
Huevos estrellados con jamón ibérico
.
Pop amb patata trencada i all i oli* (+5€)
Pulpo con patata rota y alioli
.
Daus de filet de vedella a l´allet amb Pedro Ximènez * (+5)
Dados de solomillo de ternera al ajillo con Pedro Jiménez
.
Llom de bacallà a baixa temperatura, fregit d´allets i pebrot escalivat* (+6€)
Lomo de bacalao a baja temperatura, refrito de ajos y pimiento escalivado
.
* plats sense gluten
* platos sin gluten
.
LES POSTRES / LOS POSTRES
Tota la pastisseria és feta a casa / Toda la pastelería está hecha en casa
La beguda inclou: aigua, copa de vi, canya de cervesa o refresc
La bebida incluye: agua, copa de vino, caña de cerveza o refresco