Fórmula de migdia / Fórmula de mediodía

FÓRMULA DE MIGDIA / FÓRMULA DE MEDIODÍA

(De dilluns a divendres laborables de 13:00h a 15:30h – De lunes a viernes laborables de 13:00h a 15:30h)

Dos plats + postre + beguda 14€ /  dos platos + postre + bebida 14€

També per emportar dos plats + postre 12€ /  También para llevar dos platos + postre 12€

Suplement pa sense gluten 1€ /  Suplemento pan sin gluten 1€

No fem mig menú /  No hacemos medio menu

Amanida de burrata fresca*

Ensalada de burrata fresca

.

Amanida de tomàquet de temporada amb ventresca de Santonya, anxoves i olives de Kalamata * (+3€)*

Ensalada de tomate de temporada con ventresca de Santoña, anchoas y aceitunas de Kalamata 

.

Amanida de pebrot escalivat, tonyina i ceba tendra*

Ensalada de  pimiento escalivado, atún y cebolla tierna

.

Spaguetti amb salsa de tomáquet, alfábrega i pinyons

Spaguetti con salsa de tomate, albahaca y piñones

.

Botifarra amb patates i all i oli *

Butifarra con patatas y  alioli

.

Llom de tonyina amb salsa criolla*

Lomo de atun con salsa criolla

.

 pèsols amb pernil i ou*

 guisantes con jamon y huevo

.

Xurrasco*

Churrasco

.

Pop amb patata trencada i all i oli * (+4)

Pulpo con patata rota y alioli

.

Ous estrellats amb pernil ibèric* (+3€)

Huevos estrellados con jamón ibérico

.

Daus de fitet a l’allet amb Pedro Ximènez* (+5€)

Dados de filete al ajillo con Pedro Jiménez

* plats sense gluten

* platos sin gluten

.

POSTRES

Tota la pastisseria és feta a casa / Toda la pastelería está hecha en casa

La beguda inclou: aigua, copa de vi, canya de cervesa o refresc

La bebida incluye: agua, copa de vino, caña de cerveza o refresco