FÓRMULA DE MIGDIA / FÓRMULA DE MEDIODÍA
(De dilluns a divendres laborables de 13:00h a 15:30h – De lunes a viernes laborables de 13:00h a 15:30h)
Dos plats + postre + beguda 15,95€ / dos platos + postre + bebida 15,95€
També per emportar dos plats + postre 14€ / También para llevar dos platos + postre 14€
Suplement pa sense gluten 1€ / Suplemento pan sin gluten 1€
No fem mig menú, els plats del menú no es venen individuals, servei a taula completa / No hacemos medio menú, los platos del menú no se venden de manera individual, servicio a mesa completa
Amanida de burrata*
Ensalada de burrata
.
Amanida de pebrot escalivat amb tonyina i ceba tendra*
Ensalada de pimiento escalivado con atún y cebolla tierna
.
Amanida de tomàquet de temporada amb tonyina, anxoves i olives * (+3€)
Ensalada de tomate de temporada con atún, anchoas y aceitunas
.
La russa*
La rusa
.
Mandonguilles
Albóndigas
.
Pollastre al forn amb verduretes *
Pollo al horno con verduritas
.
Fabada *
Fabada
.
Salsitxes amb tomáquet , ceba i vermut de Reus*
Salsichas con tomate, cebolla y vermut de Reus
.
Llom de tonyina amb salsa criolla*
Lomo de atún con salsa criolla
.
Ous estrellats amb xoriço*
Huevos estrellados con chorizo
.
Pop amb patata trencada i all i oli* (+5€)
Pulpo con patata rota y alioli
.
Botifarra rostida amb patates*
Botifarra al horno con patatas
.
Ous estrellats amb pernil ibèric* (+4)
Huevos estrellados con jamón ibérico
.
Llom de bacallà cuit a baixa temperatura estil donostiarra amb pebrot escalivat * (+6)
Lomo de bacalao a baja temperatura estilo donostiarra con pimiento escalivado
.
Daus de filet de vedella a l´allet amb Pedro Ximènez* (+5)
Dados de solomillo de ternera al ajillo con Pedro Jiménez
.
* plats sense gluten
* platos sin gluten
.
LES POSTRES / LOS POSTRES
Tota la pastisseria és feta a casa / Toda la pastelería está hecha en casa
La beguda inclou: aigua, copa de vi, canya de cervesa o refresc
La bebida incluye: agua, copa de vino, caña de cerveza o refresco