Fórmula de migdia / Fórmula de mediodía

FÓRMULA DE MIGDIA / FÓRMULA DE MEDIODÍA

(De dilluns a divendres laborables de 13:00h a 15:30h – De lunes a viernes laborables de 13:00h a 15:30h)

Dos plats + postre + beguda 14,95€ /  dos platos + postre + bebida 14,95€

També per emportar dos plats + postre 13€ /  También para llevar dos platos + postre 13€

Suplement pa sense gluten 1€ /  Suplemento pan sin gluten 1€

No fem mig menú, els plats del menú no es venen individuals /  No hacemos medio menú, los platos del menú no se venden de manera individual

Amanida de tomàquet i burrata fresca*

Ensalada de tomate con burrata fresca

.

Amanida de pebrot escalivat, ceba tendra i tonyina* 

Ensalada de pimientos escalivados, cebolla tierna y atún

.

Amanida de tomàquet de temporada amb tonyina, anxoves i olivada de Kalamata * (+3€)

Ensalada de tomate de temporada con atún, anchoas y olivada de Kalamata 

.

Crema de carbassó

Crema de calabacín

.

Fabada* 

Fabada

.

Llenties caviar guisades* 

Lentejas caviar guisadas

.

Mandonguilles

Albondigas

.

Cigrons amb espinacs, bacalla i all i oli *

Garbanzos con espinacas, bacalao y alioli

.

Rostit de pollastre, conill i botifarra* 

Pollo, conejo y butifarra al horno

.

Llom de tonyina amb salsa criolla*

Lomo de atún con salsa criolla

.

Ous amb sobrassada* 

Huevos con sobrasada

.

Ous estrellats amb pernil ibèric* (+3€)

Huevos estrellados con jamon ibérico

.

Pop amb patata trencada i all i oli* (+5€)

Pulpo con patata rota y alioli

.

Daus de fitet a l’allet amb Pedro Ximènez* (+5€)

Dados de filete al ajillo con Pedro Jiménez

.

Llom de bacallà a baixa temperatura a l´estíl Donosti i mongetes de Santa Pau* (+5€)

Lomo de bacalao a baja temperatura al estilo Donosti y judías de Santa Pau

* plats sense gluten

* platos sin gluten

.

POSTRES

Tota la pastisseria és feta a casa / Toda la pastelería está hecha en casa

La beguda inclou: aigua, copa de vi, canya de cervesa o refresc

La bebida incluye: agua, copa de vino, caña de cerveza o refresco