La nostra carta / Nuestra carta

ELS RECOMANATS D´AVUI / LOS RECOMENDADOS DE HOY

Vieires amb trompeta de la mort i pernil ibèric *

Vieiras con trompeta de la muerte y jamón ibérico

10€

.

Gamba mitjana de Vilanova a la planxa*

Gamba mediana de Vilanova a la plancha

20€

.

Mini canelons de ceps i gambes

Mini canelones de boletus y gambas

17€

.

Rovellons amb botifarra negre i blanca amb ou esparrecat *

Níscalos con butifarra negra y blanca con huevo roto

20€

.

Rossinyols amb botifarra del perol de Can Rovira amb ou a baixa temperatura, cremós de patata i tòfona de tardor *

Rebozuelos con butifarra del perol de Can Rovira y huevo a baja temperatura, cremoso de patata y trufa de otoño

19€

.

Filet de vedella al Cafè París *

Solomillo de ternera al Café París

20€

.

Les nostres braves*

Nuestras bravas

5€

.

Anxoves amb melmelada de pebrot escalivat, daus de formatge i oli d´all *

Anchoas con mermelada de pimiento escalivado, dados de queso y aceite de ajo

10€

.

Amanida de burrata fresca amb tomàquet de temporada i pernil ibèric*

Ensalada de burrata fresca con tomate de temporada y jamón ibérico

11€

.

Amanida de tomàquet cor de bou, bonítol Ortiz, anxoves i olives mortes d´Aragó*

Ensalada de tomate "cor de bou", bonito Ortiz, anchoas y aceitunas muertas de Aragón*

12€

.

Tartar de tomàquet amb bacallà fumat*

Tartar de tomate con bacalao ahumado*

15 €

.

Assortiment de formatges catalans *

Surtido de quesos catalanes

16€

.

Foie micuit fet a casa *

Foie micuit hecho en casa

17€

.

Pop amb patata trencada i all i oli*

Pulpo con patata rota y alioli

16€

.

Ous estrellats amb pernil ibèric*

Huevos estrellados con jamón ibérico*

16 €

.

Steak tartar tallat a ganivet al moment*

Steak tartar cortado a cuchillo al momento*

19 €

.

Llom de bacallá a baixa temperatura, al estil donostiarra acompanyat de pebrot escalivat*

Lomo de bacalao a baja temperatura, al estilo donostiarra, acompañado de pimiento escalivado

20 €

.

Daus de filet de vedella a l´allet i Pedro Ximènez

Dados de solomillo al ajillo y Pedro Jiménez

19 €



El nostre pa de xusco amb tomàquet de penjar, sal Maldon i oli d´oliva verge extra 1.5€

Nuestro pan de chusco con tomate de colgar, sal Maldon y aceite de oliva virgen extra 1.5€

Pa per a celíacs / Pan para celícos 2 €

Els preus de les ampolles són a tarifa de botiga, cal sumar 4€ en concepte de servei.

Los precios de las botellas son a tarifa de tienda, únicamente hay que sumar 4€ en concepto de descorche

* plats sense gluten

* platos sin gluten

10 % iva inclós

Horaris del restaurant:

Dinars de 13:00h a 17:00h (la cuina tanca a les 15:30h)

Sopars de 20:00h a 00:00h (la cuina tanca a les 22:30h)

Comidas de 13:00h a 17:00h (la cocina cierra a las 15:30h)

Cenas de 20:00h a 00:00h (la cocina cierra a las 22:30h)

PRIMERS

Amanida de burrata fresca amb pernil ibéric *

Ensalada de burrata fresca con jamón ibérico

.

Amanida de tomàquet amb ventresca, anxoves i olivada* 

Ensalada de tomate con ventresca, anchoas y olivada.

 Callos*

 Callos *

.

------------------------------------------------------------------------

SEGONS

Daus de filet a l'allet amb Pedro Ximènez   *

Dados de filete al ajillo con Pedro Jiménez *

.

Pop amb patata trencada i all i oli*

Pulpo con patata rota y alioli

.

Tataki de tonyina amb salsa criolla  *

Tataki de atún con salsa criolla

.

Les postres 

Les postres fets a casa 

Los postres hechos en casa


Preu: 28€ per persona IVA inclòs. Beguda no inclosa

Precio: 28€ por persona IVA incluido.  Bebida no incluida

Pregunta que tenim avui de postre, la pastisseria es feta a casa                  5.00€

Pregunta que tenemos hoy de postre, la pastelería esta hecha en casa                  5.00€

10% IVA inclós / 10% IVA incluído

Els preus de les ampolles són a tarifa de botiga, cal sumar 4€ en concepte de servei.

Los precios de las botellas son a tarifa de tienda, únicamente hay que sumar 4€ en concepto de servicio

Disposem de pa per celíacs

Disponemos de pan para celíacos

Si tens intoleràncies o al·lèrgies fes-ho saber. Estem aquí perquè la teva experiència sigui el més gratificant possible.

Si tienes intolerancias o alergias háznoslo saber. Estamos aquí para que tu experiencia sea lo más gratificante posible.