La nostra carta / Nuestra carta
ELS RECOMANATS D´AVUI
LOS RECOMENDADOS DE HOY
Vieires amb trompeta de la mort i pernil ibèric *
Vieiras con trompeta de la muerte y jamón ibérico
10€
.
Carxofes confitades amb vinagreta de fruits secs i pernil ibèric *
Alcachofas confitadas con vinagreta de frutos secos y jamón ibérico
10€
.
Calamars de costa encebats amb vi negre de Gandesa "com es feia a bordo" *
Calamares de costa encebollados con vino tinto de Gandesa "como se hacia a bordo"
19€
.
Pèsols del Maresme amb botifarra del perol de Can Rovira i ou amb baixa temperatura*
Guisante del Maresme con butifarra del perol de Can Rovira y huevo a baja temperatura
19€
Les nostres braves*
Nuestras bravas
5€
.
Amanida de tomàquet cor de bou, bonítol Ortiz, anxoves i olives mortes d´Aragó*
Ensalada de tomate "cor de bou", bonito Ortiz, anchoas y aceitunas muertas de Aragón*
12€
.
Amanida de burrata amb pernil ibèric *
Ensalada de burrata con jamón ibérico
11€
.
Tartar de tomàquet amb bacallà fumat*
Tartar de tomate con bacalao ahumado*
15 €
.
Anxoves amb melmelada de pebrot escalivat, daus de formatge i oli d´all*
Anchoas con mermelada de pimiento escalivado, dados de queso y aceite de ajo
10€
.
Assortiment de formatges catalans *
Surtido de quesos catalanes
16€
.
Foie micuit fet a casa *
Foie micuit hecho en casa
17€
.
Mini canelons farcits de ceps i gambes
Mini canelones rellenos de boletus y gambas
17€.
.
Pop amb patata trencada i all i oli *
Pulpo con patata rota y alioli
17€
.
Ous estrellats amb pernil ibèric*
Huevos estrellados con jamón ibérico*
16 €
.
Llom de bacallà a baixa temperatura amb allets i pebrot escalivat*
Lomo de bacalao a baja temperatura con ajitos y pimiento escalivado
20€.
.
Steak tartar tallat a ganivet al moment*
Steak tartar cortado a cuchillo al momento*
19 €
.
Daus de filet de vedella a l´allet i Pedro Ximènez
Dados de solomillo al ajillo y Pedro Jiménez
19 €
.
Filet de vedella amb salsa cafè París *
Solomollo de ternera con salsa café París
20€
.
El nostre pa de xusco amb tomàquet de penjar, sal Maldon i oli d´oliva verge extra 1.5€
Nuestro pan de chusco con tomate de colgar, sal Maldon y aceite de oliva virgen extra 1.5€
Pa per a celíacs / Pan para celícos 2 €
Els preus de les ampolles són a tarifa de botiga, cal sumar 4€ en concepte de servei.
Los precios de las botellas son a tarifa de tienda, únicamente hay que sumar 4€ en concepto de descorche
* plats sense gluten
* platos sin gluten
10 % iva inclós
Horaris del restaurant:
Dinars de 13:00h a 17:00h (la cuina tanca a les 15:30h)
Sopars de 20:00h a 00:00h (la cuina tanca a les 22:30h)
Comidas de 13:00h a 17:00h (la cocina cierra a las 15:30h)
Cenas de 20:00h a 00:00h (la cocina cierra a las 22:30h)
PRIMERS
Burrata, tomàquet, ceba tendra i olivada de Kalamata*
Burrata, tomate, cebolla tierna y olivada de Kalamata
.
Ous estrellats amb sobrassada*
Huevos estrellados con sobrasada
.
Mandonguilles
albondigas
------------------------------------------------------------------------
SEGONS
Daus de filet a l'allet amb Pedro Ximènez *
Dados de filete al ajillo con Pedro Jiménez *
.
Llom de tonyina amb salsa criolla*
Lomo de atún con salsa criolla
.
Pollastre al forn amb verduretes *
Pollo al horno con verduritas
.
Les postres
Les postres fets a casa
Los postres hechos en casa
Preu: 28€ per persona IVA inclòs. Beguda no inclosa
Precio: 28€ por persona IVA incluido. Bebida no incluida
Pregunta que tenim avui de postre, la pastisseria es feta a casa 5.00€
Pregunta que tenemos hoy de postre, la pastelería esta hecha en casa 5.00€
10% IVA inclós / 10% IVA incluído
Els preus de les ampolles són a tarifa de botiga, cal sumar 4€ en concepte de servei.
Los precios de las botellas son a tarifa de tienda, únicamente hay que sumar 4€ en concepto de servicio
Disposem de pa per celíacs
Disponemos de pan para celíacos
Si tens intoleràncies o al·lèrgies fes-ho saber. Estem aquí perquè la teva experiència sigui el més gratificant possible.
Si tienes intolerancias o alergias háznoslo saber. Estamos aquí para que tu experiencia sea lo más gratificante posible.