La nostra carta / Nuestra carta
ELS RECOMANATS D´AVUI / LOS RECOMENDADOS DE HOY
Vieires amb trompeta de la mort i pernil ibèric *
Vieiras con trompeta de la muerte y jamón ibérico
10€
.
Gamba mitjana de Vilanova a la planxa*
Gamba mediana de Vilanova a la plancha
20€
.
Mini canelons de ceps i gambes
Mini canelones de boletus y gambas
17€
.
Rovellons amb botifarra negre i blanca amb ou esparrecat *
Níscalos con butifarra negra y blanca con huevo roto
20€
.
Rossinyols amb botifarra del perol de Can Rovira amb ou a baixa temperatura, cremós de patata i tòfona de tardor *
Rebozuelos con butifarra del perol de Can Rovira y huevo a baja temperatura, cremoso de patata y trufa de otoño
19€
.
Filet de vedella al Cafè París *
Solomillo de ternera al Café París
20€
.
Les nostres braves*
Nuestras bravas
5€
.
Anxoves amb melmelada de pebrot escalivat, daus de formatge i oli d´all *
Anchoas con mermelada de pimiento escalivado, dados de queso y aceite de ajo
10€
.
Amanida de burrata fresca amb tomàquet de temporada i pernil ibèric*
Ensalada de burrata fresca con tomate de temporada y jamón ibérico
11€
.
Amanida de tomàquet cor de bou, bonítol Ortiz, anxoves i olives mortes d´Aragó*
Ensalada de tomate "cor de bou", bonito Ortiz, anchoas y aceitunas muertas de Aragón*
12€
.
Tartar de tomàquet amb bacallà fumat*
Tartar de tomate con bacalao ahumado*
15 €
.
Assortiment de formatges catalans *
Surtido de quesos catalanes
16€
.
Foie micuit fet a casa *
Foie micuit hecho en casa
17€
.
Pop amb patata trencada i all i oli*
Pulpo con patata rota y alioli
16€
.
Ous estrellats amb pernil ibèric*
Huevos estrellados con jamón ibérico*
16 €
.
Steak tartar tallat a ganivet al moment*
Steak tartar cortado a cuchillo al momento*
19 €
.
Llom de bacallá a baixa temperatura, al estil donostiarra acompanyat de pebrot escalivat*
Lomo de bacalao a baja temperatura, al estilo donostiarra, acompañado de pimiento escalivado
20 €
.
Daus de filet de vedella a l´allet i Pedro Ximènez
Dados de solomillo al ajillo y Pedro Jiménez
19 €
El nostre pa de xusco amb tomàquet de penjar, sal Maldon i oli d´oliva verge extra 1.5€
Nuestro pan de chusco con tomate de colgar, sal Maldon y aceite de oliva virgen extra 1.5€
Pa per a celíacs / Pan para celícos 2 €
Els preus de les ampolles són a tarifa de botiga, cal sumar 4€ en concepte de servei.
Los precios de las botellas son a tarifa de tienda, únicamente hay que sumar 4€ en concepto de descorche
* plats sense gluten
* platos sin gluten
10 % iva inclós
Horaris del restaurant:
Dinars de 13:00h a 17:00h (la cuina tanca a les 15:30h)
Sopars de 20:00h a 00:00h (la cuina tanca a les 22:30h)
Comidas de 13:00h a 17:00h (la cocina cierra a las 15:30h)
Cenas de 20:00h a 00:00h (la cocina cierra a las 22:30h)
PRIMERS
Amanida de burrata fresca amb pernil ibéric *
Ensalada de burrata fresca con jamón ibérico
.
Amanida de tomàquet amb ventresca, anxoves i olivada*
Ensalada de tomate con ventresca, anchoas y olivada.
Callos*
Callos *
.
------------------------------------------------------------------------
SEGONS
Daus de filet a l'allet amb Pedro Ximènez *
Dados de filete al ajillo con Pedro Jiménez *
.
Pop amb patata trencada i all i oli*
Pulpo con patata rota y alioli
.
Tataki de tonyina amb salsa criolla *
Tataki de atún con salsa criolla
.
Les postres
Les postres fets a casa
Los postres hechos en casa
Preu: 28€ per persona IVA inclòs. Beguda no inclosa
Precio: 28€ por persona IVA incluido. Bebida no incluida
Pregunta que tenim avui de postre, la pastisseria es feta a casa 5.00€
Pregunta que tenemos hoy de postre, la pastelería esta hecha en casa 5.00€
10% IVA inclós / 10% IVA incluído
Els preus de les ampolles són a tarifa de botiga, cal sumar 4€ en concepte de servei.
Los precios de las botellas son a tarifa de tienda, únicamente hay que sumar 4€ en concepto de servicio
Disposem de pa per celíacs
Disponemos de pan para celíacos
Si tens intoleràncies o al·lèrgies fes-ho saber. Estem aquí perquè la teva experiència sigui el més gratificant possible.
Si tienes intolerancias o alergias háznoslo saber. Estamos aquí para que tu experiencia sea lo más gratificante posible.