MENÚ DIA DE REIS
Els entreteniments
Vieires amb crema de trompetes de la mort i pernil ibèric*
Anxoves amb melmelada de pebrot escalivat, daus de formatge i oli d´all*
.
Els entrants (a escollir)
Tàrtar de tomàquet amb bacallà fumat *
Sopa de peix de roca *
Canelons de tota la vida fets amb rostit i fetge d´ànec
Els principals (a escollir)
Tataki de tonyina amb verduretes escabetxades *
Llom de bacallà amb samfaina i mongetes de Santa Pau*
Filet de vedella amb guarnició de verdures
Les postres
Assortiment de pastisseria feta a casa
Cafès i catànies
.Celler
Vi blanc Joan Giné DOQ Priorat
Vi negre Les crestes DOQ Priorat
Copa de cava Brut nature
Aigues minerals
Preu per persona 40€ IVA inclòs
PELS MÉS JOVES (fins a 12 anys)
Fuet i pernil del bo amb pa amb tomàquet *
i a triar:
Macarrons a la bolonyesa
Canelons
Filet de vedella amb patates rosses *
Gelat
Aigua o refresc
Preu per persona 25€ IVA inclòs
A TENIR EN COMPTE:
Plats amb * són lliures de gluten
Menús servits a taula completa
Un cop formalitzada la reserva s´ha de fer una bestreta de 10€ per persona, que es tornarà en el moment de l´àpat, sempre i quan siguin els comensals reservats prèviament i no hi hagui canvis 24 hores abans
Us agraim en el moment de la reserva ens dieu si teniu al·lèrgies o intoleràncies
El 26/12 i el 1/1 només es servirà el menú, els canvis s´han de comunicat abans
En el cas de que hi hagui alguna variació en el menú serà comunicat amb anterioritat
Obrim el restaurant a les 13:00h i el tanquem a les 17:30h
Esperem que el Covid ens deixi celebrar com cal aquestes festes
.