Menús de Nadal

MENÚ SANT ESTEVE i ANY NOU

Els entreteniments

Vieires amb crema de trompetes de la mort i pernil ibèric*

Anxoves amb melmelada de pebrot escalivat, daus de formatge i oli d´all*

.

Els entrants (a escollir)

Sopa d´escudella amb pilota i galets

Sopa de peix de roca*

Canelons de tota la vida fets amb rostit i fetge d´ànec

Els principals (a escollir)

Pollastre amb escamarlans

Llom de bacallà  amb samfaina i mongetes de Santa Pau*

Filet de vedella amb guarnició de verdures

Les postres

Assortiment de pastisseria feta a casa

Cafès i catànies

.Celler

Vi blanc  Joan Giné  DOQ Priorat

Vi negre Les crestes DOQ Priorat

Copa de cava Brut nature

Aigues minerals

Preu per persona 50€ IVA inclòs

PELS MÉS JOVES (fins a 12 anys)

Fuet i pernil del bo amb pa amb tomàquet *

i a triar:

Macarrons a la bolonyesa

Canelons 

Filet de vedella amb patates rosses *

Gelat

Aigua o refresc

Preu per persona 25€ IVA inclòs

A TENIR EN COMPTE:

Plats amb * són lliures de gluten

Menús servits a taula completa

Un cop formalitzada la reserva s´ha de fer una bestreta de 10€ per persona, que es tornarà en el moment de l´àpat, sempre i quan siguin els comensals reservats prèviament i no hi hagui canvis 24 hores abans 

Us agraim en el moment de la reserva ens dieu si teniu al·lèrgies  o intoleràncies

El 26/12 i el 1/1 només es servirà el menú, els canvis s´han de comunicat abans

En el cas de que hi hagui alguna variació en el menú serà comunicat amb anterioritat

Obrim el restaurant a les 13:00h i el tanquem a les 17:30h

Esperem que el Covid ens deixi celebrar com cal aquestes festes

 

.